Your Cart

Условия за ползване

За да можете да използвате сайта rollplast-franchise.com Вие приемате и се съгласявате с публикуваните тук условия.


Правила за използване на сайта
Потребителите, които са се съгласили с условията на сайта, имат право да разглеждат всички публикувани материали. Публикуваната информация е единствено за лична употреба с нетърговска цел, като се спазват авторските права.

Копирането, публикуването и разпространяването на материали от сайта е АБСОЛЮТНО ЗАБРАНЕНО. Публикуваната информация в сайта rollplast-franchise.com е под закрилата на Закона за авторското право и нейното публикуване в други сайтове е наказуемо.

Подмяна на цени на стоки
Цените посочени на rollplast-franchise.com могат да бъдат променяни по всяко време без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите за това. При промяна на цената Потребителят е задължен да заплати тази цена, която е била актуална по време на сключване на договора, без значение дали е по-висока или по-ниска от по-късно обявената.

При допуснати технически грешки на публикуваната в сайта информация, Ролпласт Франчайз има право да откаже изпълнение на договора без да дължи обезщетение на потребителя, освен в случай на заплатени от него суми, които му се възстановяват.

Ако има влезли в сила намаления на продукти и услуги, старата цена се задрасква, а до нея се обявява новата по-ниска цена. Намаленията са в сила до конкретна дата, ако е посочена такава или до изчерпване на количествата- ако крайна дата липсва.

Права и отговорности
Ролпласт Франчайз си запазва правото по всяко време и без предварително предупреждение да внася промени в публикуваните материали, софтуера, услугите и продуктите качени на сайта. Фирмата не носи отговорност за неактулизирана информация на сайта.

Някои от публикуваните продукти може да не са налични в момента. За да получат клиентите актуална информация за наличните продукти могат да се свържат с нас на посочените телефони.